Hirdetés

Jövőre csúszott a Super Mario Bros. film is

|

Egy ideig még nem hallhatjuk Chris Prattet Marioként.

Hirdetés

Számítottunk rá, hogy csak év vége felé fog befutni az Illumination (Gru, Minyonok, A kis kedvencek titkos élete) és a Nintendo közös Super Mario Bros. animációs filmje, de nagyon reméltük, hogy az idei premiert sikerül tartani, hogy az új adaptáció végre elfeledtesse velünk az 1993-ban bemutatott változatot - nem véletlenül került fel a 2022-es videojáték-filmes kívánságlistánkra is a projekt. 

A Nintendo azonban rossz hírrel szolgált: a Super Mario Bros. film idén már biztosan nem kerül a mozikba. Észak-Amerikában 2023. április 7-én mutatják be, Japánban pedig április 28-án, szóval hónapokkal későbbre csúszott a premier.

Hirdetés

A sztoriról egyelőre semmit sem árult el a Nintendo, de a stábot legalább már ismerjük: a rendezést Aaron Horvath és Michael Jelenic (Mad, Tini titánok, harcra fel!) vállalta magára, a forgatókönyvet Matthew Fogel (A LEGO-Kaland 2, Minyonok 2: Gru színre lép) írta, a főbb szerepekben pedig Chris Prattet (Mario), Anya Taylor-Joyt (Peach), Charlie Dayt (Luigi), Keegan-Michael Keyt (Toad), Seth Rogent (Donkey Kong) és Jack Blacket (Bowser) hallgathatjuk. Sőt, cameózni fog Mario eredeti hangja, Charles Martinet is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Mario film elhalasztásának lett még egy következménye a kedvünk elrontásán kívül: a megüresedett helyére, december 23-ára átköltözött a Csizmás, a kandúr folytatása, Az utolsó kívánság, amit eredetileg szeptember végén mutattak volna be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)