Hirdetés

Judgment - ideiglenesen nem árulják, mert kokainozott az egyik színész

|

Japánban nagyon nem tolerálják a drogfogyasztást, a SEGA nem tudja, hogyan határolódjon el.

Hirdetés

Mivel a hatodik résszel befejezte a SEGA a Yakuza sorozatot, ezért nagy reményeket fűzött a fejlesztők új játékához, a Judgmenthez, amely szintén a Yakuza világában játszódik új karakterekkel. Japánban Judge Eyes néven jelent meg tavaly decemberben, nyugatra pedig június közepén tervezte megjelentetni a kiadó, azonban könnyen lehet, hogy egy új botrány hatással lesz a játék jövőjére. 

Hirdetés

A SEGA közleményben jelentette be, hogy mivel a Judgment egyik színészét, Pierre Takit kokainfogyasztás miatt letartóztatták, átmenetileg felfüggesztette a játék digitális és dobozos változatainak árusítását Japánban. A rendőrség egy füles után vizsgálta át Taki autóját, amelyben ugyan nem találtak drogot, viszont a tesztje pozitív lett. Európai szemmel nézve talán elhamarkodott lehet a SEGA reakciója, azonban a szigetországban zéró tolerancia van érvényben a kábítószer-használatra, amelyet akár hét év börtönnel is büntethetnek. 

Ilyesmi előfordult már a múltban is: 2018-ban Hiroki Narimiyát kellett lecserélni a Yakuza 4-ben, szintén a kokain miatt. Lehet, hogy hasonló lépést tervez a Judgment esetében is a vállalat, noha ez hosszabb és nehezebb folyamat lesz, ugyanis a játék már a piacon van. Az Asahi News jelentése szerint egyébként a színész nem csupán a Sega részéről számíthat elhatárolódásra, hanem a Disney-éről is, ugyanis Taki szinkronizálta volna Olafot, a hóembert a Jégvarázs 2 japán változatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)