Hirdetés

Judgment - videón a lecserélt színész karakterének új megjelenése

|

A SEGA nem szórakozott és ezt az új Judgment előzetes is tükrözi: láthatóan a kiadó nem tűri meg a játékiban a komoly botrányba keveredő színészeket.

Hirdetés

Pierre Takit drogfogyasztással vádoltak meg, és ez bizony a karrierjére is komoly hatással van…vagy legalábbis a Judgmentben nyújtott alakítására biztosan.

Hirdetés

A Judgment egyik karakterét, Kyohei Hamurát eredetileg minden tekintetben Pierre Taki alakította: a megjelenését és a hangját is a színésztől kölcsönözték a szereplőhöz a készítők. Pierre Taki viszont a játék japán megjelenését követően botrányba keveredett, mivel drogfogyasztással vádolták meg. A SEGA nem nézte el neki az ügyet, sőt, nagyon komolyan vette a cég, így arra jutottak, hogy átalakítják a kérdéses karaktert, a színészt ezzel teljesen kivonva a játékból. A változás nem csak japán eredeti változatot érinti, hanem hozzánk is ilyen formában jut el a játék.

A karakter japán hangja sem marad a régi, de a legszembetűnőbb, minden játékost érintő változás nem ez, hanem Kyohei új külsője. Most már az sem rejtély többé, hogy hogyan fog kinézni Kyohei Hamura felfrissített modellje, mivel a legújabb előzetes középpontjában az említett karakter áll, megújult fizimiskával feldobva. Hamura eredeti változatát teljesen Pierre Taki megjelenése alapján készítették el, még az új modell 100%-ig eredeti munka. Az új előzetesben meg is nézhetitek, hogy milyen módosításokat eszközöltek a fejlesztők:

Az alábbi videóban pedig összehasonlíthatjátok az eredeti és a friss verziót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)