Hirdetés

Ilyen lenne a Jumanji: Vár a dzsungel retro videojátékként

|

Majdnem biztos, hogy 1996-ban a tömeg felfalta volna az ötletet, hogy Dwayne Johnsonnal lövöldözhessen egy 2D-s pályán.

Hirdetés

Egy Castpixel nevű művész készítette el a lentebb látható "screenshotokat", melyeken a Jumanji videojáték verziója látható. A képek alapján végigverekedhetnénk magunkat a film eseményein. Az igazán meglepő dolog, hogy valójában nem készült ilyen játék.

Hirdetés

Az 1990-es évek végén nagy divatja volt ezeknek a 2D-s beat 'em up csodáknak, így ha akkor készült volna a Welcome to the Jungle, akkor biztos kaptunk volna valami hasonlót.

A Jumanji: Vár a dzsungel ugyan arról szól, hogy a főszereplők beragadtak egy játékba, de az ipar jogi nehézségei miatt jó esély van rá, hogy a koncepció sosem megy tovább a filmes megvalósításnál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)