Hirdetés

Just Cause 2 - a játékban tovább él a Top Gear autós műsor

|

Jeremy Clarkson botrányos viselkedése végett vetett a Top Gearnek, ám vannak olyanok, akik ebbe nem hajlandóak belenyugodni.

Hirdetés

Aki lelkes Top Gear rajongó, annak nem is olyan régen szomorúan kellett tudomásul vennie, hogy Jeremy Clarkson legutóbbi balhéját már nem tűrte el a BBC csatorna. Clarkson ugyanis fizikailag bántalmazta az egyik producer kollégáját, ami Lord Tony Hall, a BBC vezérigazgatója szerint az utolsó csepp volt a pohárban, és menesztették a botrányairól is híres műsorvezetőt. James May és Richard Hammond viszont kijelentette, hogy Clarkson nélkül ők sem hajlandóak folytatni a Top Geart, így nagyon valószínű, hogy a jelenlegi formájában megszűnik a műsor.

A Top Gear rajongótábora nagyon elkötelezett a műsor mellett, talán túlságosan is, Lord Tony Hall már halálos fenyegetést kapott Clarkson kirúgása miatt. A TannerProductions viszont úgy döntött, hogy névtelen anyázás és fenyegetőzés helyett sajátos módon állít emléket Clarksonék showjának, ehhez pedig kiváló alapot szolgáltat az Avalanche Studios akciójátéka, a Just Cause 2. Az általunk is teljes játékként adott trópusi anarchia sokféle autómodellje megmozgatta a fantáziáját Scott Tannernek, ezért elhatározta, hogy minden egyes Top Gear epizódot újraforgat a Just Cause 2 segítségével. Az első "műsor" itt látható:

A harmadik Just Cause játékkal is megnéznénk egy ehhez hasonló próbálkozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)