Hirdetés

Kalapáccsal és kockákkal jön a God of War Ragnarök gyűjtői kiadása

|

Megtudtuk, milyen extrákat tartalmaznak majd a God of War Ragnarök különleges változatai.

Hirdetés

Az sokak számára eddig sem volt kérdés, hogy szeretnék-e valamilyen formában megvásárolni a 2018-as God of War folytatását, talán csak azon tanakodtak, hogy az alapjátékot vagy majd valamelyik speciális kiadást szerezzék-e be - borítékolható volt, hogy a Sony készül valamivel, mert bár a fantasztikus sajtócsomagokat már rég elengedte, a gyűjtőknek mindig kínál valami izgalmasat.

A november 9-én megjelenő God of War Ragnarök négy változatban lesz majd kapható, és nem a Collector's Edition kínálja a legtöbbet.

Hirdetés

A Standard Edition nem meglepő módon magát a játékot tartalmazza, és a szokásos rendszer szerint lehet majd frissíteni: 3500-4000 forintot kell fizetnie annak, aki a PS4-es verziót veszi meg, de később a PS5-össel játszana.

A Digital Deluxe Edition a játék mellett tartalmaz egy digitális mini artbookot a Dark Horse-tól, a Darkdale öltözékeket és fegyverkinézeteket a két főszereplőnek, egy avatarcsomagot, egy PS4-es témát, és a játék betétdalait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy fokkal izgalmasabb a Collector's Edition, amiben a játék digitális változatára beváltható kód, a fent taglalt extrák, egy steelbook, két faragott fabábu (a Vanir ikrek), egy fára hajazó külsejű kockakészlet, valamint a Mjölnir 16"-es replikája szerepel.

Még ezt is felülmúlja ugyanakkor a Jötnar Edition, amiben fém kockák, Yggdrasil szövettérképe, Draupnir gyűrűje egy piros zsákban, három kitűző, és egy 7"-es vinyl is szerepel a Collector's Edition tartalmai mellett (a kockákból csak egy szett jár).

Árakról még nincs infó. Az alábbi videó alaposan bemutatja ezeket:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)