Hirdetés

Kanye West egyszer előadta saját videojáték-ötletét a Super Mario atyjának

|

A Ye néven is ismert rapper a legendás Mijamoto Sigerut találta meg az elképzeléseivel.

Hirdetés

Előfordulhat, hogy nem mindenkinek cseng ismerősen Mijamoto Sigeru neve, de a munkásságáról szinte biztos, hogy hallottatok már, hiszen a Nintendo neki köszönheti egyebek mellett a Mario és a The Legend of Zelda szériát is. A legendás játéktervező még ma is a japán óriás csapatát erősíti, a 2015-ös E3-on pedig volt egy nagyon érdekes találkozója.

Az amerikai IGN korábbi munkatársa, a jelenleg a Twitchet erősítő Zachary Ryan megosztott velünk egy elég bizarr videojátékos anekdotát. Ryan még 2016-ban ment el New Yorkba, hogy interjút készítsen Mijamotóval a Star Fox Zero kapcsán. A beszélgetés rendben lezajlott, ám utána előkerült Kanye West neve, mivel akkortájt jelent meg a rapper egyik albuma, és a témát illetően a jelek szerint a Nintendo játékkészítőjének is eszébe jutott egy sztori.

Hirdetés

Mijamoto az egy évvel korábbi, vagyis a 2015-ös E3-ról kezdett el regélni, és elárulta, hogy a rapper egyszer csak megjelent a Nintendo standjánál, és szeretett volna találkozni vele, ott és akkor. A játéktervező elmondása szerint egy olyan játék prototípusát mutatta be neki Ye, amiben a rapper elhunyt édesanyjával kellett a Mennyországba repülni, miközben a háttérben a rapper által komponált soundtrack szólt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ryan szerint Mijamoto nagyon megindítónak találta a dolgot, majd hatalmas röhögésben tört ki, valószínűleg azért, mert alig hitte el, hogy Kanye West a Nintendóval akart közös játékot csinálni. Egyébként a rapper később tényleg felhasználta a prezentált koncepciót az Only One-ban, habár a játék a 2016-os bejelentése óta még mindig nem jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)