Hirdetés

Kaotikus élmény, ahogy a Resident Evil szinkronszínészei játsszák az Among Ust

|

Nicole Tompkins, a Resident Evil 3 Jill Valentine-ja hívta meg kollégáit néhány körre, a franchise rajongóinak érdemes megnézni a kissé őrült meccseket.

Hirdetés

Nem újdonság, hogy valamilyen formában kihangsúlyozódik az Among Us horrorisztikus mivolta, elég csak a GoldLane Studio brutális kisfilmjére gondolnunk. Ezúttal a világ egyik legnépszerűbb horrorjáték sorozata, a Resident Evil színészei vittek különleges színt az Among Us világába.

A házigazda Nicole Tompkins rendszeresen streamel különböző játékokat Twitch csatornáján, és ezúttal hét különleges vendéget sikerült meghívnia egy Among Us partira. A játékhoz Jolene Anderson (Ada Wong; Resident Evil: Damnation, Resident Evil 2), Jeff Shine (Carlos; Resident Evil 3), Stephanie Panisello (Redfield; Resident Evil 2), D.C. Douglas (Albert Weskter; Resident Evil 5, Resident Evil: The Umbrella Chronicles), Neil Newbon (Nikolai, Nemesis; Resident Evil 3), Katie O'Hagan (Mia Winters; Resident Evil 7) és Chris Watson (Marvin Branagh; Resident Evil 2, Resident Evil 3) csatlakoztak.

Hirdetés

Mivel a legtöbben korábban nem ismerték az Among Ust, kicsit nehezen rázódtak bele, viszont utána roppant szórakoztató élmény, ahogy a Resident Evil "karakterei" vitatkoznak egymással.

Tompkins teljes, közel 4 órás közvetítése elérhető a színésznő Twitch oldalán. A Capcom egyébként néhány nap múlva Resident Evil bemutatót fog tartani, a korábbi játékok mellett a szereplők Among Us-meccsei is jó ráhangolódásként szolgálhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)