Hirdetés

Kapaszkodjatok a lepedőtökbe: a Pac-Manből is lesz élőszereplős film

|

Ha épp a fejeteket vakarjátok, azt a kérdést ismételgetve, hogy hogyan lesz a szellemzabáló sárga lepényből élőszereplős film, akkor nincs jó hírünk számotokra

Hirdetés

Nincs az a játék, ami megmenekül Hollywood tátogó szájától. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Bandai Namco Entertainment összeállt a Wayfarer Studios csapatával, hogy összehozzanak együtt egy élőszereplős Pac-Man filmet.

A játékban egy nagy, sárga, tátogó karikát irányítunk, akivel szellemeket próbálunk elkerülni, és igyekszünk betermelni az összes pöttyöt. Hogy ennek melyik része ihlette meg a filmkészítőket, azt talán sosem fogjuk megtudni.

Hirdetés

A projekt Chuck Williams (producerként dolgozott a Sonic, a sündisznón) ötleteinek nyomán készül, a produceri székekben pedig Man Gargi és Andrew Calof ülnek majd. A Lightbeam Entertainmenttől egyébként Williams mellett Tim Kwok is részt vesz a munkálatokban.

Maga Pac-Man egyébként része volt már több, nagyobb hollywoodi projektnek is. A Rontó Ralphban is megjelent a karakter, de a 2015-ös Pixelben is nagy szerepe volt. Hogy ebből az új adaptációból mi lesz, azt el sem tudjuk képzelni, de már ha akarnánk se tudnánk útját állni a pénzgépnek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)