Hirdetés

Karácsonyi köntöst kapott a Vaják sorozat, a végeredmény egyszerre zseni és bizarr

|

A Netflix alaposan átdolgozta a The Witcher sorozat első évadának bizonyos jeleneteit, így készült el az új karácsonyi videó.

Hirdetés

Halloween alkalmából már meglepett egyszer bennünket a Netflix egy The Witcher (Vaják) videóval, amelyben egyébként új, valószínűleg a második évad során várható jelenetek is helyet kaptak. Ezúttal karácsonyi köntösbe öltözött a széria, az új kedvcsináló ünnepli hangulattal vegyítik a mészárlást.

Nézzétek meg a jól az alábbi mókás videót, aztán jöhet persze az agyalás azon, hogy vajon most is csepegtettek-e részleteket az új szezonból, vagy ezúttal csak és kizárólag a szórakoztatáson volt a hangsúly. 

Hirdetés

A Netflix videós csapata igencsak kitett magáért, az alábbi előzetesbe ugyanis bekerült egy csomó extra CGI-trükk, melyek segítségével tényleg maximumra lett húzva a karácsonyi hangulat a videóban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)