Hirdetés

Keanu Reeves meglátogatta Hideo Kojimát

|

Ha Kojima őt is berakja a Death Strandingbe, valószínűleg szétszakad az univerzum.

Hirdetés

A Death Stranding eleve is egy érdekes játék, de így, hogy szerepel benne Léa Seydoux, a nemrég a Volt egyszer egy... Hollywoodban feltűnt Margaret Qualley, Mads Mikkelsen, Norman Reedus és Guillermo Del Toro, még azok érdeklődését is felkeltheti, akiket egyébként a videojátékok nem vonzanak. Ezt a fejlesztők is tudják, ezért készül egy erősen könnyített mód.

Hirdetés

Mindig, mikor Hideo Kojima arról posztol, hogy valaki nála járt, megindul a találgatás, hogy vajon azért volt-e ott az illető, mert felbukkan majd a Death Strandingben. Keanu Reeves mostanában nem unatkozik, a John Wick filmek mellett arra is volt ideje, hogy a Cyberpunk 2077-ben kiemelt mellékszerepben alakítson. Elképzelhető, hogy még egy Death Stranding-es alakítás is belefért, de egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor a közelmúltban elment a Kojima Productionshöz, ahol felírta a konyhafalra, hogy "Ments meg minket, Hideo!"

Szerintetek Reeves is benne lesz a Death Strandingben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)