Hirdetés

Keanu Reeves igazából sosem játszott a Cyberpunk 2077-tel, hiába állította ezt a CD Projekt Red

|

Nagyon úgy fest, hogy a CD Projekt Red részéről Adam Kiciński kicsit kiszínezte a valóságot.

Hirdetés

Szomorú nap ez mindazoknak, akik eddig úgy érezték, a reklámokban és promóciós anyagokban csakis a színtiszta igazat mondják a szemükbe. Mondjuk ha valaki konkrétan egy videojáték főszereplője, akkor azt azért talán el lehetne hinni, ha azt állítják róla, kipróbálta az adott címet, és imádta. 

Nos, nem ez a helyzet Keanu Reeves esetében, aki a The Verge-nek adott interjújában árulta el az igazságot. 

Hirdetés

Reeves egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy látta már különféle "demonstrációkon" a Cyberpunk 2077-et, de ő maga sosem ült le játszani vele, egyébként sem szokott videojátékozni. Ezzel alapvetően az égegyadta világon nem is lenne semmi baj, de az a helyzet, hogy a CD Projekt Red elnöke, Adam Kiciński tavaly decemberben azt állította, Reeves "imádott játszani" a Cyberpunk 2077-tel.

Kapaszkodjatok meg: Kiciński nem mondott igazat. Legjobb esetben is az lehet a valóság, hogy Reeves "imádta", amit látott, vagyis egy prezentációt a játékról (ezekért a játékosközösség is odavolt), de ő maga nem vette a kezébe kontrollert, és nem kezdett bele a Cyberpunk 2077-be.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Keanu Reeves The Verge-es interjúja többször is szóba került a napokban, ami annak fényében nem csoda, hogy egyetlen beszélgetés alatt sikerült odaszúrni a Facebook-féle metaverzumnak, kifakadt azon, hogy nincs új Mátrix videojáték, és azt is elmesélte, nem bánja, hogy a karakterével akarnak ágyba bújni a Cyberpunk 2077 játékosai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)