Hirdetés

Keanu Reeves meglepő nyilatkozatot tett a Mortal Kombat kapcsán

|

A színész szerint nem feltétlenül kell minden karaktert beletuszkolni a NetherRealm Studios verekedős szériájába.

Hirdetés

A NetherRealm Studios abban a szerencsés helyzetben van, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment tagjaként hozzáférhet bármilyen, a vállalat birtokában lévő brandhez, ennek köszönhetően gond nélkül egymásnak ereszthetné Supermant, Bozontot és Tapsi Hapsit... ahogyan az meg is valósul, csak éppen egy másik csapat által, a MultiVersus képében.

Miután a Mortal Kombat 11-hez nem érkezik már több tartalom, a rajongók türelmetlenül várják, hogy a NetherRealm mit jelent be legközelebb, és hogy abban milyen karakterek kapnak majd helyet (korábban olyan legendák vendégszerepeltek a franchise-ban, mint Joker, Spawn, a Robotzsaru és Rambo). 

Hirdetés

A Game Informer 2019-es jelentése szerint a széria atyja, Ed Boon nagyon közel volt hozzá, hogy a Mátrix trilógia Neóját is hozzáadja az Injustice 2 felhozatalához, éppen ezért meglepő, hogy a karakter megformálója, Keanu Reeves az Esquire-nek adott interjújában elmondta: ő nem szívesen látná a hozzá kapcsolódó karaktereket a Mortal Kombatban. Nem azért, mert nem szereti a verekedős játékot, hanem egyszerűen csak úgy érzi, hogy figurái nem tartoznak oda: 

"Ha rajtam múlna, akkor nem. A Mortal Kombat sok szempontból fantasztikus, de úgy gondolom, hogy Neo és John Wick a maguk dolgával foglalkoznak, ahogyan a Mortal Kombat is a sajátjával."

Persze azt nem szabad elfelejteni, hogy Neo jogai a Warner Bros. birtokában vannak, így Reeves engedélye nélkül is felhasználhatják azt, míg Wick a Lionsgate tulajdonát képezi, amely korábban a NetherRealm rendelkezésére bocsátotta már John Rambót is, szóval nem veszett ügy ez. Legközelebb egyébként a Mátrix: Feltámadásokban láthatjuk Keanu Reeves-t Neoként, ami a jelenlegi tervek szerint december 23-án kerül a hazai mozikba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)