Hirdetés

Keanu Reeves nem bánja, hogy a karakterével akarnak ágyba bújni a Cyberpunk 2077 játékosai

|

A színész lazán reagált a kérdésre, és hosszasan értekezett a digitális szexről.

Hirdetés

Nem tudni, mikorra rakhatja teljesen rendbe a Cyberpunk 2077-et a CD Projekt Red, hiszen továbbra is akadnak vele problémák, amelyek még annak ellenére is zavaróak lehetnek, hogy közben a zseniális Keanu Reeves alakítja a kaland egy központi szereplőjét, Johnny Silverhandet.

A játék megjelenése után nem is kellett sok idő ahhoz, hogy egy modot használva játékbeli hősünk Reeves karakteréhez is egészen közel kerülhessen, a színész pedig a jelek szerint egyáltalán nem haragszik ezért.

Hirdetés

Keanu Reeves és Carrie-Ann Moss a The Verge vendégei voltak a hamarosan debütáló Mátrix: Feltámadások apropójából, és természetesen szóba került a Cyberpunk 2077 is. Reeves megerősítette, hogy továbbra sem próbálta még ki a CD Projekt Red szerepjátékát, és meglepően lelkes választ adott, amikor arról kérdezték, hogy tisztában van-e azzal, hogy a rajongók módosítgatták a kalandot, és az ő karakteréhez kapcsolódott a legtöbbször kért szex-mod.

"Igen! Ó, istenem, az mindig jó, ha jó."

Moss viszont már közel sem indult be ennyire a témától. Az interjú során egyébként Johnny Silverhand megformálója arról is elmélkedett, hogy milyen volna az, ha az emberek digitálisan szexelhetnének az avatárjukkal. Alaposan kifejtette, hogyan működne a dolog, de a beszélgetést megnézve nem igazán mondhatjuk azt, hogy mellette kampányolt volna.

Röviden összefoglalva tehát a lényeg az, hogy Keanu Reeves még mindig jó arc.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)