Hirdetés

Ilyen lenne egy valódi robotháború - videó

|

Nincs is jobb péntek délelőtt, mint leülni egy forró kávéval, felütni kedvenc internetes oldaladat, és végignézni rajta, ahogy robotok mészárolják egymást három percig.

Hirdetés

A lent látható videó címe Keloid, ami sajnos nem egy trailer. Ebből se film, se játék nem készül (pedig mennyire jó lenne, sokkal jobb, mint amiket mostanában látunk) viszont abban a három percben, amíg tart garantáltan le esik az arcod.

A kisfilm egy egyszerű projekt volt, amit néhány végtelenül kreatív filmes hozott össze, egyetlen céllal, hogy megmutassák víziójukat a jövő háborújáról. Nem is szövegelek többet, jöjjön, aminek jönnie kell:

Keloid from BLR_VFX on Vimeo.

Ha csodálkoznátok rajta, hogy ezek a szuper laza robotok és az egész képi világ miért is emlékeztetnek annyira, a District 9 vagy az Elysium világára, akkor itt a megoldás: a videó koncepcióját a WETA srácai valósították meg, akik Neil Blomkamp munkatársai voltak több filmjének megvalósítása során. Nem ügyetlenek, az biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)