Hirdetés

Nyár végén jön a Ken Follett regényén alapuló játék első része

|

A kalandjáték az író története köré épül, de valószínűleg nem fogja teljesen követni azt, mert a játékos kezében lesznek a fontosabb döntések.

Hirdetés

A Daedelic Entertainment már számos alkalommal bebizonyította, hogy jól ért a történetmeséléshez, ráadásul következő alkotásuk egy népszerű könyv, a The Pillars of the Earth (magyarul A katedrális) alapján készül.

Többek között asztali társasjáték, musical és TV-sorozat is készült már Ken Follett művéből, és hamarosan megkapjuk az első videojáték adaptációt is. A német stúdió gondosan kielemezte a közel 1200 oldalas könyvet és összeraktak egy nemlineáris történetet, ami három irányítható főszereplő köré épül, és a fejlesztők szerint egyedi élményt nyújt majd a játékosoknak.

A három részes kaland első fejezete idén augusztusban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, aki pedig megvásárolja, az később hozzáférést kap a maradék két részhez is. A folytatásokról az idei Gamescomon fog többet elárulni a stúdió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)