Hirdetés

Képek szivárogtak ki a készülő Halo sorozatról

|

A napvilágot látott anyagok nem a legjobb minőségűek, de így is jól átadják a franchise-ra jellemző hangulatot.

Hirdetés

A Halo Infinite mellett egy másik, egészen más műfajú alkotást is bizakodva várhatnak a rajongók, ugyanis a tervek szerint jövőre debütál a Halo sorozat, amelyhez nem mellesleg Budapesten is vettek fel jelenteket a készítők.

Habár a premier még odébb van, azért már rendelkezünk jó néhány információval a projektet illetően, például tudjuk azt, hogy Pablo Schreiber alakítja majd a legendás Master Chiefet, nemrég pedig nagyon érdekes anyagok kerültek fel az internetre.

Hirdetés

Egy Idle Sloth néven tevékenykedő felhasználó a saját Twitter-oldalán osztott meg tíz képet, amelyek elvileg a Halo sorozatból származnak. Ha valódiak ezek a kiszivárgott anyagok, akkor azt már talán most ki lehet jelenteni, hogy a Paramount+ kínálatában debütáló alkotás bizonyos elemeket tekintve elég hű marad a Microsoft franchise-ához.

Master Chief páncélja például nagyon ütősre sikeredett, de úgy tűnik, hogy más látványelemek terén sem igazán kell majd szégyenkeznie a sorozatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)