Hirdetés

Képeken és videókon a Diablo IV karakterei

|

A játék látványvilágáról mesél a Blizzard legújabb blogposztja.

Hirdetés

Néhány hónapja tudjuk, hogy a Diablo IV sajnos biztosan nem fog megjelenni idén, ezért a pokolfajzatok kaszabolása helyett nem marad más, mint a Blizzard által elejtett információmorzsák felcsipegetése.

A fejlesztők most egy egész nagy adaggal szolgáltak ebből a Diablo IV-nek szentelt legfrissebb blogposztban, ami a játék karaktereire és látványvilágára fókuszált. A bejegyzés számos képet és videót tartalmaz a Diablo IV szereplőiről és szörnyetegeiről, s habár Pre-Alpha állapotról beszélünk, a művészeti vezető John Mueller szavai szerint az anyag "nagyon jól reprezentálja, hogy mit látsz majd, amikor a kezedben lesz a játék."

Hirdetés

A blogposzt legizgalmasabb részében Arnaud Kotelnikoff, a karakterekért felelős vezető művész arról mesél, hogy a Diablo IV karakterfejlesztője minden korábbi résznél több lehetőséget biztosít majd hősünk egyedivé tételére.

"Hatalmas fejlesztéseket hajtottunk végre a részletességben és az olyan komplex anyagok terén mint a bőr, a szövetek szimulációja, a haj, a szőrme és a fém, egészen a szemek fényeiig és az izzadtságcseppekig. Megalkottunk egy robusztus karakter-testreszabási rendszert, ami teljesen új a Diablóban, és félelmetes mennyiségű technikai munkát igényelt. Ezeknek a megoldásoknak nem csak egyetlen karakteren, de összetett páncélkészletek százain, különböző testalkatokon, több tucatnyi egyedi személyiségen és az 5 karakterosztály teljesen egyedi művészi stílusával is működnie kellett."

"Megváltoztathatod a karaktered arcát, frizuráját, arcszőrzetét (szakáll és szemöldök), és hozzáadhatsz ékszereket is (orr pearcing és fülbevaló), sminket és testjelöléseket, például tetoválásokat és testfestéket. Továbbá a karaktered bőrének, szemének/arcszőrzetének és testjelöléseinek színértékét is megváltoztathatod."

-áll a bejegyzésben. Kotelnikoff arra is kitér, hogy a látványvilág tervezésekor kifejezetten nagy hangsúlyt kapott a realizmus, melynek érdekében fizikai alapú renderelést (PBR) alkalmaznak, hogy az anyagok valósághűen nézzenek ki és reagáljanak a fényhatásokra. A vezető művész szerint a karakterek így ugyanolyan jól mutatnak majd nappal, mint a sötét dungeonökben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Illusztrációként pedig kaptunk egy adag képet és videót is, így lehet némi fogalmunk arról, hogy mire számíthatunk majd a Diablo IV-től. Az összes videóhoz ajánljuk a Blizzard weboldalát, de a legérdekesebb darabokat beszúrtuk ide is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)