Hirdetés

Így kívánnak boldog karácsonyt a PlayStation stúdiói és partnerei

|

Ötvennél is több üdvözlőlapot gyűjtött össze e jeles alkalomból a PlayStation Blog.

Hirdetés

Emlékeztek rá, hogy mikor adtatok fel utoljára karácsonyi és/vagy újévi üdvözlőlapot? Én az idejét sem tudom, hogy mikor tettem így utoljára. De ettől függetlenül sokak szemében hozzátartozik az ünnepekhez, és számos vállalat, küld a partnereinek vagy ügyfeleinek kedves gesztusként karácsonyi üdvözletet.

Így tesznek rendszerint az év utolsó napjaiban a játékipar kisebb-nagyobb szereplői is, köztük a Sony égisze alá tartozó PlayStation, amelynek hivatalos blogja nemcsak a belsős stúdiók, de a platformra dolgozó third party fejlesztők és kiadók képeslapjait is tálcán kínálja nekünk.

Hirdetés

Az Insomniactól a Santa Monica Studióig, a Guerrilla Gamestől a Naugty Dogig mindenki munkához látott, még az olyan újonc PlayStation stúdiók is, mint a Housemarque és a Nixxes. Az alábbiakban megmutatjuk a kedvenceinket:

Amennyiben a teljes válogatásra kíváncsiak vagytok, keressétek fel a PlayStation Blogot, de előtte tegyetek úgy, ahogy a rövid bevezető szövegben javasolják: készítsetek egy bögre forró csokit, mert ez el fog tartani egy darabig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)