Hirdetés

Képregénysorozattal vezeti fel a DC a Suicide Squad: Kill the Justice League sztoriját

|

Hogyan jutott el a DC univerzuma oda, hogy az Igazság Ligájából dühöngő zombik lettek? A képregények majd elmesélik.

Hirdetés

A DC következő nagy játéka a Suicide Squad: Kill the Justice League lesz, ami már a trailerek alapján sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint az elbaltázott Gotham Knights volt. Egy tökös akciójátékot várhatunk a Rocksteadytől, aminek már a felütése is érdekesebb, mint bármely átlagos szuperhősös kalandé.

Az Igazság Ligájának tagjai Brainiac zombijaivá váltak, akiket az Öngyilkos Osztag tagjaiként kell lekapcsolnunk. Ugyan ez már önmagában elég egy pörgős akciójátékhoz, de egy képregénysorozat elmagyarázza majd a részletes kontextust.

Hirdetés

A képregényszéria címe Suicide Squad: Kill Arkham Asylum lesz, és John Layman írja, akinek korábban a Batman Eternal füzeteket is köszönhettük. Az illusztrációért Jesús Hervás felel, míg Dan Panosian rajzolja a borítókat. Az első szám március 30-án fog felbukkanni digitális üzletekben és képregényboltokban.

A borítókat már most átlapozhatjátok a lenti galériában:

A Suicide Squad: Kill the Justice League 2023. május 26-án érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)