Hirdetés

Képzeld el az érzést, amikor megjön a PlayStation 5 rendelésed, de valami más van a dobozban

|

Sajnos többen is háztartási gépeket vagy konzerveket kaptak a várva várt konzoljuk helyett az Amazontól.

Hirdetés

Azt már hónapokkal ezelőtt tudtuk, hogy a megjelenést követően hiánycikk lesz a PlayStation 5, így a legtöbben fel tudtak készülni lelkileg arra, hogy csak jövőre kezdhetik el nyüstölni az új konzolt. Az Amazon azonban megtalálta a módját, hogy hogyan okozzon még nagyobb csalódást a fellelkesült rajongóknak: a megrendelt PS5 helyett, háztartási eszközöket küldtek ki nekik.

Képzeljük el, hogy valamilyen csoda folytán a kiválasztott szerencsések között vagyunk, akiknek jut a Sony új gépéből. Hónapok várakozás után végre megérkezik a várva várt SMS, melyben a futár értesít: megérkezett a csomag. Hevesen dobogó szívvel kutakodunk kés után, hogy felbontsuk a dobozt, melynek a mélyén ott lapul a rég sóvárgott... macskaeledel.

Hirdetés

Márpedig ez az eset konkrétan megtörtént néhány emberrel az Egyesült Királyságban, akik PS5-re számítva konstatálták, hogy az Amazon valamit elkavart. A legtöbben arról is beszámoltak, hogy a kellemetlen eset előtt ráadásul a cégtől egy olyan értesítést is kaptak, miszerint nem sikerült kézbesíteni a csomagjukat, miközben ők végig otthon voltak a küldeményt várva.

Az újbóli kiszállítás után azonban páran macskaeledelt, rizst vagy éppen légkeveréses elektromos sütőt találtak a dobozukban:

Nyilvánvaló, hogy a hiba az Amazon oldalán keresendő, akik azonban egyelőre nem adtak magyarázatot a furcsa kavarodásra. A cég annyit reagált, hogy vizsgálják, mi csúszhatott félre, és minden vásárlóval felveszik a kapcsolatot, akinek rossz termék érkezett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)