Hirdetés

Készül a következő Dragon Ball Super film

|

A Toei Animation Akira Toriyamával együtt dolgozik a sorozat és a Broly film eseményei után játszódó sztorin.

Hirdetés

Május 9-én volt esedékes a hivatalos Goku nap (az öt, mint ötödik hónap a "go", és a 9 a "ku" japánul, melyek így kiadják főhősünk nevét), aminek örömére a Toei Animation előjött egy örömteli, de annyira nem meglepő bejelentéssel: készül a következő Dragon Ball Super animációs film.

A 2015-ben indult Super sorozat visszahozta Gokut és haverjait a köztudatba, és ugyan a széria véget ért 2018-ban, az azt követő Broly filmből már tudni lehetett, hogy sem a Toei, sem Akira Toriyama nem végeztek még a shonen műfaj leghíresebb karaktereivel.

Hirdetés

A Toei Animation nem osztott meg túl sok részletet, de azt tudjuk, hogy valamikor 2022-ben fog debütálni, és hogy a széria atyja, Akira Toriyama szorosan együtt dolgozik a stúdióval a franchise-hoz méltó folytatás kedvéért. Az új film egyébként egy kánon folytatás lesz, de nem fog szorosan kötődni a Broly eseményeihez.

"Nem szabadna mesélnem a sztoriról, de készüljetek fel pár brutális és szórakoztató ütközetre, melyek közben még talán egy nem várt ismerős is felbukkanhat. Eddig számunkra felfedezetlen vizuális stílusokkal kísérletezünk majd, hogy egy elképesztő kalandra vihessük nézőinket."

- mondta Toriyama. Igen, ez mind nagyon titokzatos, de egyébként is messze még a 2022-es premier. Addig csak találgathatunk, hogy ki lesz a következő nagy ellenfél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)