Hirdetés

Készül a Days Gone film, de nem az játssza a főszerepet, akit szeretnétek

|

Noha Sam Witwer kézenfekvő választás lett volna Deacon St. John szerepére, a jelek szerint egy ismertebb arcot akart a Sony PlayStation Productions.

Hirdetés

Az Uncharted, a The Last of Us, a Twisted Metal és a Ghost of Tsushima után újabb a PlayStation újabb videojátékos franchise lép szintet és próbál szerencsét a filmek és sorozatok világában. A Deadline értesülései szerint a Sony PlayStation Productions belevágott egy egész estés mozifilmként megvalósuló Days Gone adaptáció fejlesztésébe.

A forgatókönyv megírására az Oscar-jelölt Sheldon Turnert kérték fel, aki az Egek ura és az X-Men: Az elsők szkriptjéért is felelt, folyamatban lévő munkái között pedig olyan projekteket találunk, mint a nemrég beharangozott Országúti diszkó reboot, valamint a Splinter Cell film forgatókönyvei.

Hirdetés

S bár még csak gyerekcipőben jár a vállalkozás, már kiszemelték Deacon St. John szerepére a következő lehetséges James Bondként is emlegetett Sam Heughant. A skót színészt a legtöbben a Starz kábelcsatornán futó Outlander - Az idegen című sorozatból ismerhetik. Hogy miért nem Sam Witwerre esett a választás, aki hangját és az arcát is kölcsönözte a játék főhősének, kész rejtély. A legvalószínűbb ok az lehet, hogy Heughan nagyobb névnek számít a szakmában.

Sam Heughan

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)