Hirdetés

Készül az új Splinter Cell... animációs sorozat Netflixre

|

A Ubisoft már tényleg mindent csinál szegény Sam Fisherrel, csak Splinter Cell játékban nem szerepelteti.

Hirdetés

Remek alkalom ez arra, hogy újra emlékeztessük magunkat: hét éve jött utoljára új Splinter Cell játék, azóta Sam Fisher csak cameózgatott itt-ott, egyebek mellett a Ghost Recon Wildlandsben és az Elite Squad című mobiljátékban. Úgy hírlik, bekerül majd a Rainbow Six: Siege-be is, és mint most megtudtuk, kap egy új sorozatot a Netflixen.

Hirdetés

Az animációs szériát a John Wick írója, Derek Kolstad fogja vezető producerként összeállítani, és olyannyira bíznak benne a készítői, hogy rögtön két évadot rendeltek be, összesen 16 epizóddal. A Variety mindössze ennyit tudott kideríteni, további részleteket nem tudunk, mivel sem a Netflix, sem a Ubisoft vagy Kolstad képviselői nem voltak hajlandók nyilatkozni. 

Szerintetek mi lesz a következő? Élőszereplős Splinter Cell film? Bekerül a Steepbe deszkásként? Megjelenik a Hyper Scape-ben, netán a Watch Dogs: Legionben, vagy az Assassin's Creed Valhallában? Bármi lehetséges. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)