Hirdetés

Készül egy új South Park játék, de nem a Ubisoftnál

|

Trey Parker és Matt Stone saját stúdiót alapítottak, és már dolgoznak egy 3D-s South Park játékon.

Hirdetés

A South Park sikerét számtalan módon igyekeztek meglovagolni a készítők a múltban, volt "akciójáték" (szimplán South Park néven, 1998-1999-ben), készült egy árkád versenyjáték (South Park Rally) és nem feledkezhetünk meg a remek címmel megáldott South Park Let's Go Tower Defense Play!-ről sem, de legjobban mégis a South Park: The Stick of Truth-t élveztük, ami olyan volt, mintha egy sorozatepizódot játszanánk. Folytatása, a The Fractured but Whole ugyan sok szempontból hasonlított, mégsem hozta azt a szintet, amit a srácok fantasy kalandja.

Hirdetés

A napokban felmerült, hogy nem csak 6 további évad és 14 film, de egy játék is készülni fog, amit most Matt Stone egy a Bloombergnek küldött levelében erősített meg. Elárulta, hogy egy egyelőre név nélküli, a South Park Studios részeként működő csapat dolgozik rajta, Parker és ő finanszírozzák, és 3D-s lesz, nem 2D-s, mint az előző két játék. Nem kizárt, hogy kiadónak felkérik a Ubisoftot, de erről még nem beszéltek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyelőre még azt sem tudni, milyen platformokat céloznak meg vele, úgyhogy bár nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy 3D-s South Park játék jól nézzen ki, kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)