Hirdetés

Készülhet a Squid Game játékadaptáció?

|

A Netflix már komolyan fontolgatja a Squid Game videojátékos adaptációját.

Hirdetés

Ezen a ponton már valószínűleg senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mi is az a Squid Game, hiszen a dél-koreai tévésorozat jó úton halad afelé, hogy a Netflix történetének legnépszerűbb sajátgyártású sorozata legyen.

A kegyetlenül megcsavart gyerekjátékokra felépített dráma a gamerek fantáziáját is megmozgatta az elmúlt hetekben, ezt pedig bizonyára a Netflix fejesei is hamar felismerték, ugyanis már most elkezdték komolyan fontolgatni, hogy belevágnak egy játékadaptációba.

Hirdetés

Minyoung Kim, a Netflix ázsiai szárnyának igazgatója nemrég egy interjút adott a The Hollywood Reporter szerkesztőségének, ahol azt mondta, hogy már foglalkoznak a Squid Game jövőjével és természetesen egy játék sincs kizárva:

"Hihetetlen mennyiségű kérést kaptunk a szervezet minden részéről, beleértve a videojátékos részleget és a többi nemzetközi csapatot is. A mi feladatunk eldönteni, hogy merre haladjon tovább a Squid Game, mint szellemi termék. Több területet is vizsgálunk, mint pl. videojátékok és merchandise, viszont fontos, hogy olyan dolgokat adjunk a közönségnek, amelyek nem csak szórakoztatóak, de hűek ahhoz a világhoz, amelyet az alkotók megteremtettek."

A videojátékos törekvés egyébként egyáltalán nem újkeletű a Netflix számára, hiszen már évek óta kísérleteznek ebben az irányban, az utóbbi időben pedig kifejezetten belehúztak, szóval ezek után már természetes lépésnek tűnik, hogy a cég sorra vesz minden olyan sajátgyártású terméket, ami esetleg interaktív formában is jövedelmező lehet.

Nyilván ez még nem jelenti azt, hogy a Squid Game adaptáció garantált lenne, de az biztos, hogy ez a leginkább esélyes arra, hogy tartósan működő játékként is megállja a helyét. A kérdés már csak az, hogy mit tudna tenni a Netflix annak érdekében, hogy meg tudja magát különböztetni a már létező, hasonló témájú játékoktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)