Hirdetés

Két és fél éve készül a The Game Awards egyik bejelentése

|

Rengeteg újdonságot látunk majd a rendezvényen, de az egyik miatt különösen izgatottak lehetünk.

Hirdetés

A 2021-es The Game Awards már itt van a kanyarban, és míg a díjátadó önmagában is izgalmasnak ígérkezik, addig a legtöbben nyilván az új bejelentéseket várják.

A show házigazdája, Geoff is hasonlóan érez ezzel kapcsolatban és alig várja már, hogy felfedhessen egy projektet, aminek fejlesztőivel már vagy 2 és fél éve dolgoznak együtt. A játékrajongók nyilván elkezdtek azon agyalni, hogy melyik fejlesztőről lehet szó, és sokan a Nintendóra tippelnek.

Hirdetés

Ez azt jelentené, hogy a srácok a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását készülnek bemutatni, aminek fejlesztéséről két és fél évvel ezelőtt kezdtek beszélni.

Bár Geoff alapvetően egy premier bejelentésre gondolt, könnyen lehet, hogy az új Zeldát is így jelölik. A Nintendo új csodagyerekéről ugyanis még mindig nem tudunk semmit, és mivel még a címe is titok, így egyáltalán nincs kizárva, hogy premierként gondolnak a bemutatójára.

A 2021-es év jelöli a The Legend of Zelda 35. évfordulóját, és a Nintendo még nem tolta túl nagyon az ünneplést. Az idei évre kaptunk egy Skyward Sword remastertegy Breath of the Wild 2 teasert, és egy Game & Watchot, de se a régóta pletykált Wind Waker remastert nem jelentették be, se az új kaland részleteit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)