Hirdetés

Két showrunner is otthagyta a Halo sorozatot

|

Újabb nehézségek elé néz a Microsoft, az Amblin és a Showtime közös produkciója.

Hirdetés

Több nehézségen is átment a Steven Spielberg produceri felügyeletével készülő Halo sorozat, mire eljutottak odáig, hogy le tudták forgatni (részben Magyarországon), ráadásul a szereplők között is akadt, akit le kellett cserélni.

Közben kiderült, hogy mégsem a Showtime-on fog debütálni a széria, hanem a Paramount új streamingszolgáltatásának egyik húzócímévé vált, ráadásul erősen kétséges, hogy idén el fog-e rajtolni - minden bizonnyal a Halo Infinite megjelenéséhez időzítik. 

Hirdetés

Miközben a rajongók a kiszivárgott képek hangulata miatt sóvárogva várják, hogy végre láthassák a Halo sorozat első előzetesét, most újabb kellemetlen hír érkezett a projekttel kapcsolatban. A Variety jelentése szerint ugyanis a produkció két showrunnerét is elveszítette. Kyle Killen (A hódkóros, Kerülőút) már korábban lelépett, Steven Kane (Amerikai fater, Az utolsó remény) pedig akkor távozik, ha befejeződött az első évad, viszont a másodikra már nem marad. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Killen állítólag még a forgatás előtt otthagyta a stábot, mert állítólag úgy érezte, hogy képtelen teljes munkaidőben dolgozni a sorozaton. Kane pedig miután két évet töltött Budapesten a munkálatokkal, szeretne végre visszatérni az Egyesült Államokba, így nem kíván maradni a gyaníthatóan berendelésre kerülő második évadra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)