Hirdetés

Kétféle változatban is megjelenik az Assassin's Creed Valhalla művészi albuma

|

A Ubisoft készül egy olyan Assassin's Creed Valhalla könyvvel is, ami kifejezetten jó vétel lehet a gyűjtők számára.

Hirdetés

Elméletileg idén folytatódik a Ubisoft egyik legnépszerűbb sorozata, és az Assassin's Creed Valhallában ezúttal egy rettenthetetlen vikinget irányítva kalandozhatunk majd. Emellett pedig érkezik egy könyv is, ami picit részletesebben be fogja mutatni nekünk a játék látványos világát. A szimplán The Art of Assassin's Creed Valhalla nevezetű albumból kiderül majd többek között az, hogyan alkották meg a Ubisoft tervezői a játékbeli világot, és a nagy felbontású képek nézegetése mellett különféle fejlesztői kommentárokat is olvashatunk. 

Hirdetés

Az alkotás elvileg az ünnepi szezonban, a játékkal együtt debütál majd, ráadásul egyből kétféle verzióban.

A 192 oldalas standard kiadás mellett ugyanis elérhető lesz egy 208 oldalból álló Deluxe verzió is, aminek másmilyen lesz a borítója, illetve jár mellé egy menő tok, valamint egy litográfia is a Valhalla egyik tájképéről.

Ti megveszitek majd valamelyiket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)