Hirdetés

Kiakadt a Sonic Origins fejlesztője, mert a Sega nem azt a változatot adta ki, amit ők elkészítettek

|

A remastergyűjtemény a Headcannon munkája, de a végleges változatban sokkal több hiba van, mint abban, amit a csapat a Segának adott.

Hirdetés

A nagy kiadóknak általában vannak belsős stúdióik, de így is előfordul, hogy egy-egy projekthez külső segítséget kérnek. A Sega a fantasztikus Sonic Mania fejlesztését egy Headcannon nevű csapatra bízta, és látva, milyen jó munkát végeztek, a három játék remasterét tartalmazó Sonic Origins csomag elkészítésére is őket kérték fel.

Az Origins a héten megjelent, és még a fejlesztőket is meglepte, mennyire rossz állapotban van ahhoz képest, amire számítottak.

Hirdetés

A Headcannon egyik munkatársa, Simon Thomley, avagy Stealth a Twitteren fakadt ki, miután látta, hogy olyan problémák vannak a játékkal, amikkel ők egyáltalán nem találkoztak a fejlesztés során. Elmondta, ők leadtak egy változatot a kiadónak, ahol aztán módosításokat végeztek, és ennek következtében új bugok jelentek meg. A hibák, amiért vállalni tudja a felelősséget, főleg azért maradtak a játékban, mert hiába kértek halasztást, a kiadó nem egyezett bele, így sietve, túlórázva kellett befejezniük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Csak szerette volna tisztázni, hogy a csapatnál tudják, ez az egész most rajtuk csattan, hiszen ők vannak fejlesztőként megjelölve, de nem minden az ő hibájuk. A kiadóval nem szakítják meg a kapcsolatot, a javításokon dolgoznak, és fontosnak tartotta hozzátenni, hogy mindenki, akivel kommunikáltak a Segánál, kedves volt, többnyire pozitív élményei vannak a közös munkát illetően.

Címkék: #sonic origins #sega
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)