Hirdetés

Kiderülhetett, hogy kit játszik Ellie szinkronhangja, Ashley Johnson a The Last of Us sorozatban

|

A Joelt szinkronizáló Troy Baker is felbukkant a The Last of Us előzetesében.

Hirdetés

Noha eddig is komoly figyelem övezte, a  tegnap késő esti órákban debütált The Last of Us trailer immár végérvényesen 2023 legjobban várt tévés produkciói közé katapultálta az HBO sorozatát. A Naughty Dog 2013-ban megjelent akció-kalandjának élőszereplős feldolgozásában Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítja Joelt és Ellie-t, a posztapokaliptikus dráma két kulcskarakterét.

Mint ismeretes, őket a sokszorosan díjnyertes játékban, annak 2020-as folytatásában és idei remake-jében is Ashley Johnson és Troy Baker szinkronizálták. Valószínűleg jó néhány rajongó örült volna neki, ha a sorozatban is visszatérhetnek szerepeikhez mindketten, ám az életkoruk (Johnson 39, Baker 46) ezt nem igazán tette volna lehetővé. Baker még hagyján, de Johnsont sehogy sem tudták volna tinilányként eladni.

Hirdetés

Ám így is találtak nekik helyet a Csernobil alkotója, Craig Mazin, valamint a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann által felügyelt produkcióban. Ashley Johnson az alábbi trailerben 1:30-nál látható az újszülött gyermekét kezeiben tartó anyaként. A képek azt sugallják, hogy Ellie az a bizonyos csecsemő, s bár a hivatalos megerősítés még várat magára, a rajongók meg vannak róla győződve, hogy Johnson valóban Annát, Ellie anyját játssza a sorozatban. Troy Bakert is megvillantja az előzetes 1:49-nél, a sokat foglalkoztatott szinkronszínész távcsöves puskával a kezében sétál egy rakás fegyveres fickó társaságában. A feltételezések szerint a fő antagonista, David egyik emberét alakítja.

A The Last Of Us első részét kicsivel több mint egy hónap múlva, 2023. január 25-én nézhetjük meg az HBO-n. Ti várjátok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)