Hirdetés

Kiderülhetett, hogy mikor lesznek Xbox események idén

|

Jeff Grubb után egy újabb iparági bennfentes véli tudni a Microsoft terveit.

Hirdetés

Az pár napja egyértelművé vált, hogy a Sony State of Play-e után a Microsoft is tart egy kisebb online műsort, egy ID@Xbox eseményt március 16-án este, amelynek keretében újfent érdekes indie címeket láthatunk majd.

Persze a zöldeknél számos projekt készül, és közben halad az Activision-Blizzard  felvásárlása is, így biztosak lehetünk benne, hogy a következő hónapokban rengeteg bejelentésnek örülhetünk majd, de a vállalat egyelőre még nem beszélt a nyári terveiről. 

Hirdetés

Nemrég a VentureBeatnél dolgozó Jef Grubb számolt be róla egy podcast keretében, hogy értesülései szerint júniusban fog tartani a Microsoft egy nagyszabású videojátékos bulit, ahol a saját fejlesztések mellett multiplatform durranásokra is készül.

Egy másik iparági bennfentes, az xboxos füleseiről elhíresült Shepshal Nick viszont most azt írta az Xbox Era fórumon, hogy tudomása szerint a Microsoft májusra és szeptemberre is tervez egy-egy showt, és igen, ő is furcsának találta, hogy egy májusi eseményről kapott információt, mikor júniusban szokott lenni az E3 vagy annak helyettesítése, például a Geoff Keighley-féle Summer Game Fest.

Ahogyan arra Nick rámutatott, lehetséges, hogy a Microsoft előrébb hozza a nagy júniusi eseményét, hogy teljesen eltávolodjon az expótól, de az is, hogy ez csak egy kisebb esemény lesz a nagy felvezetéseként. Persze van egy harmadik opció is: bennfentesünk részletei nem bizonyulnak igaznak, vagy éppenséggel megváltoznak a vállalat tervei a következő hetekben, hónapokban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)