Hirdetés

Kiderülhetett, mely videojátékos mozi sztárja lesz Dwayne Johnson, sokan nem erre számítottak

|

Sokan egyből a God of Warra vagy a Gears of Warra gondoltak, de a jelek szerint mind mellélőttek.

Hirdetés

"Az egyik legnagyobb és megmenőbb játékot fogjuk elhozni a vászonra. Egy olyat, amivel én is évek óta játszom. Nagyon izgatott vagyok, hogy a világ minden táján élő rajongóknak elhozzuk." - mondta nemrég Dwayne Johnson. Így derült ki, hogy a Szikla egy videojátékot feldolgozó filmadaptációban vállal szerepet, de azt nem kötötte az orrunkra, hogy egészen konkrétan mely címről is van szó.

Elindult persze a találgatás, a Gears of War és a God of War szériák mellett felmerült a Mortal Kombat is - utóbbi azért, mert Johnson nyilatkozatával nagyjából párhuzamosan jelentették be azt is, hogy készül a 2021-es Mortal Kombat film folytatása. A Giant Freakin Robot értesülései szerint azonban egészen más játéksorozatról van szó.

Hirdetés

Ők ugyanis úgy tudják, Dwayne Johnson egy Call of Duty filmet készít. Megbízható belsős informátorra hivatkoznak, de további részleteket ők sem árultak el. Így azt sem tudhatjuk, hogy mely időszakban játszódik majd Johnson Call of Duty mozija. A széria a játékokban a második világháborútól egészen a távoli jövőig ugrált előre és hátra az időben, szóval gyakorlatilag teljesen szabad kezet kaptak a filmesek - már ha persze igazak ezek az információk.

Ti örülnétek, ha Dwayne Johnson tényleg egy CoD moziban bukkanna fel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)