Hirdetés

Kiderülhetett, mikor érkezik a Gran Turismo mozifilm

|

Nem kell már vészesen sokat várnunk Neill Blomkamp Gran Turismo fimjére.

Hirdetés

Nagyon hosszú ideje van már terítéken egy esetleges Gran Turismo filmadaptáció, hiszen erről már 2013-ban is írtunk. Most viszont már nagyon úgy fest, hogy célegyenesben van a film, amit Neill Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ, Chappie) rendezhet. 

Deadline információ szerint ráadásul a Sony már a premierdátumot is kitűzte: 2023. augusztus 11-én kerülhet a mozikba a Gran Turismo film.

Hirdetés

A leghajmeresztőbb az egész Deadline anyagban egyébként az, hogy a Gran Turismo film elvileg valós eseményeken alapszik majd. Ezt biztosan nem vártuk volna egy videojátékból készült filmtől, de a jelek szerint mégis ez lesz ah helyzet. A film történetének középpontjában egy olyan srác áll, aki Gran Turismo versenyeket nyer, majd végül tényleg hivatásos versenypilóta lesz belőle. 

Valószínű tehát, hogy egy GT Academy növendék történetét mesélik el nekünk - itt a legügyesebb játékosokat a Nissan támogatásával képezték profi pilótává, a képzési rendszer 2008 és 2016 között működött. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A PlayStation Productions (ami az idei Uncharted filmért is felelt) egyébként a Gran Turismo mozi mellett Ghost of Tsushima és Jak and Daxter adaptációkon is dolgozik, tévés fronton pedig ugyebár jön jövőre a The Last of Us, amit valamikor a Twisted Metal, a God of War és a Horizon követhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)