Hirdetés

Kiderült az Xbox Series X minihűtő ára, nemsokára elő is lehet rendelni

|

Mémnek indult, valóság lett belőle, és már csak idő kérdése, hogy akár mi is vehessünk egyet.

Hirdetés

Ritkán fordul elő, hogy egy cég ne csak keblére ölelje a termékét kifigurázó mémeket, hanem eközben úgy csavarja a narratívát, hogy az végül az ő javát szolgálja. Márpedig az Xbox egyre ötletesebb húzásokat produkáló marketingeseinek sikerült ez a bravúr, így a poénból született Xbox Series X minihűtő akár a karácsony egyik slágere is lehet.

Az Xbox E3-as előadásán derült ki, hogy nem viccelt a Microsoft, hanem megmutatta, miként fog kinézni kívül és belül a hasáb formájú (vagy ha elegánsabb megfogalmazást keresünk, akkor monolitra emlékeztető) Series X ihlette végleges termék.

Hirdetés

Az Ukonic-kel együttműködésben gyártott matt fekete minihűtőbe egyszerre legfeljebb 12 fémdobozos italt (ránézésre a 0,33 literes kiszerelésből) tudunk bezsúfolni, de az ajtó belsején kialakítottak két polcot olyan nassolni valónak is, amit szintén jobb hidegen tartani. Az elülső oldalán találunk egy USB-csatlakozót, hogy feltölthessük például a mobilunkat vagy a kontrollerünket, de a csomag részét képezi egy hálózati adapter is.

Elővételben október 19-től érhető el, de december folyamán már az Egyesült Államokon kívül is meg lehet majd vásárolni Kanadától Európa számos országáig. A 99,99 dolláros, 99 eurós, illetve 89,99 angol fontos áron forgalomba hozott minihűtő első, decemberi szállítmányából az Egyesült Királyságnak, Franciaországnak, Németországnak, Olaszországnak, Írországnak, Spanyolországnak, Hollandiának és Lengyelországnak jut csak, Magyarországnak most még nem, de a Microsoft azt ígéri, hogy jövőre további régiókban is elérhetővé teszi, mihelyst megkapja a forgalomba hozatali engedélyt. Persze az internet korában nem muszáj megvárnunk, míg a sarki elektronikai szaküzlet is beraktároz belőle.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)