Hirdetés

Kiderült, hány részes lesz a The Last of Us tévésorozat első évada

|

Új infók érkezetek az HBO-féle The Last of Us sorozatról, már csak két rendező leleplezésére várunk.

Hirdetés

Az HBO-ra készülő The Last of Us tévésorozat producere, Craig Mazin megerősítette, hogy a széria első évada nem kevesebb mint tíz epizódból fog majd állni. A Csernobil sorozattal már bizonyító filmes szakember nemrég a Scriptnotes podcast vendége volt, itt derült fény az epizódszámra is.

Mazin azt is elárulta, hogy mindösszesen már csak két rendezőt fognak bejelenteni. Azt már korábban is megtudtuk, hogy Ali Abbasi, Kantemir Balagov, és Jasmila Zbanic rendezi fog pár részt a sorozatból.

Hirdetés

Mivel nagyjából egy órás lesz egy The Last of Us rész, körülbelül 10 órás teljes játékidővel lehet számolni az első évad esetében. Azt viszont egyelőre nem kötötték az orrunkra, hogy az első The Last of Us cselekményéből mennyit fog lefedni az első szezon, és mit tartogatnak a folytatásra. Simán elképzelhető tehát az is, hogy egy évad alatt letudják az egész sztorit, és a második felvonásra már a The Last of Us Part II történetével térnek vissza, ahogy az is, hogy több évadon át meséli el a első játékot.

Ti melyik megoldásnak örülnétek jobban?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)