Hirdetés

Kiderült, hogy ki írja a Ghost of Tsushima filmet

|

A Ghost of Tsushima adaptációja a John Wick filmek rendezőjével készül el, de már az is kiderült, kinek köszönhetjük majd a sztorit.

Hirdetés

Még tavaly márciusban számoltunk be róla, hogy film készül a Sucker Punch PlayStation-exkluzív játéka, a Ghost of Tsushima alapján, amelyhez rendezőnek azt a Chad Stahelskit kérték fel, aki kaszkadőrként kezdte pályafutását, majd rendezőként a John Wick filmekkel futott be. A projektbe nem csupán a Sony Pictures és a PlayStation Productions szállt be, hanem a stúdió egyik fejlesztője, Peter Kang is, aki executive producerként felügyeli azt, hogy minőségi adaptáció készüljön. 

Hirdetés

Most a stáb újabb tagjáról hullott le a lepel a Deadline-nak köszönhetően, ugyanis kiderült, hogy a forgatókönyvért Takashi Doscher felel, akinek egy korábbi alkotása jutott el hozzánk, a 2019-es Egyetlen című romantikus sci-fi Freida Pinto és Leslie Odom Jr. főszereplésével. Doscher számos rövidfilm mellett olyan egész estés filmeket is írt, mint a Still és a Hear Us, de egyik műve sem örvend nagy kritikai sikernek, így egyelőre óvatosan reménykedünk a Ghost of Tsushima feldolgozása miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az legalább bizakodásra ad okot, hogy a rendező, Stahelski hatalmas rajongója az alapanyagnak és pár hónapja azt nyilatkozta, hogy nem sürget semmit - rászánják az időt a megfelelő adaptálásra, mindent rendesen ki akarnak dolgozni. A film várhatóan a videojátékban megismert Jin Sakai mongol megszállással súlyosbított történetét meséli el a nagyvásznon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)