Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz a következő Silent Hill film főszereplője

|

Nemcsak a történet főszereplőjét castingolták, de a szerelmét is.

Hirdetés

A 2006-os Silent Hill - A halott várossal Christophe Gans megmutatta, hogy mennyire érti és érzi a franchise világát, ezt pedig a közeljövőben újfent bebizonyíthatja a rajongóknak, ugyanis ő vállalta el a Return to Silent Hill című film rendezését, amely Victor Hadida (A kaptár és Silent Hill filmek) produceri felügyeletével és a Konami teljes támogatásával valósul meg. 

Nemrég kiszivárgott, hogy miről fog szólni az új Silent Hill adaptáció, valamint arra is fény derült, hogy ki alakíthatja a történet középpontjában álló James Sunderlandet, aki visszatér Silent Hillbe, hogy megtalálja az elveszett szerelmét, Mary Crane-t. A pletykák ezúttal igaznak bizonyultak. 

Hirdetés

A Deadline beszámolója szerint valóban Jeremy Irvine fogja megformálni James-t, a színészt olyan filmekben láthatta a hazai közönség, mint a Hadak útján, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba és A fekete ruhás nő 2. Emellett castingolták a főszereplő szerelmét is, akit Hannah Emily Anderson fog alakítani: őt olyan alkotásokból ismerhetitek, mint a Fűrész: Újra játékban, az X-Men: Sötét főnix és a The Purge sorozat. A forgatás áprilisban rajtol el Németországban és Kelet-Európában. 

A film forgatókönyvét Gans, Sandra Vo-Anh (A szépség és a szörnyeteg) és William Josef Schneider jegyzik, és a Silent Hill 2-n alapul. A sztori James-t (Irvine) követi nyomon, aki összetört, miután elvált igaz szerelmétől (Anderson). Amikor egy titokzatos levél miatt visszatér Silent Hillbe, hogy megkeresse a lányt, egy olyan városra talál, amely már nem az, amire emlékezett. Ahogy hősünk egyre mélyebbre ereszkedik a sötétségben, ismerős és új figurákkal egyaránt találkozik, és elkezdi megkérdőjelezni a saját épelméjűségét, de próbál kitartani, hogy megmentse elveszett kedvesét. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)