Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Birmingham bandája sorozat játékváltozata

|

Az első évad eseményei előtt játszódó videojáték több platformra is befut a közeljövőben.

Hirdetés

Április végén derült ki, hogy játékfeldolgozást kap a Peaky Blinders (magyarul Birmingham bandája) sorozat, amelynek középpontjában az első világháború után gengszterkedő Shelby család áll. A Peaky Blinders: Mastermind játékmenete során az első szezon eseményei előtt irányíthatjuk majd különböző pályákon keresztül a família tagjait, akik közül mindenki másban erős. 

Hirdetés

A Peaky Blinders: Mastermind fejlesztéséért a Velocity játékokat jegyző FuturLab felel, a kiadói feladatokat pedig a Curve Digital látja el, ráadásul a fejtőrökkel alaposan megtűzdelt kalandjáték a sorozat készítőinek közreműködésével született meg. A Curve most bejelentette, hogy a játékuk augusztus 20-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, a hír megünneplésére pedig összeraktak egy trailert is, amelyben újfent a rendkívül tehetséges színész, Cillian Murphy szólaltatja meg a sorozatbeli karakterét, Tommy Shelby-t: 

Nemrég a Narcosból is készült játék, az viszont határozottan rossz lett. Reméljük, ez most jobban sikerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)