Hirdetés

Kiderült, melyik a Pókémon alkotójának kedvenc zsebszörnye

|

Satoshi Tajiri elárulta, a számtalan végtelenül cuki pokémon közül melyik az ő személyes kedvence.

Hirdetés

Sokan azt hihetnék azt, hogy Satoshi Tajiri, a Pokémon franchise megalkotója Pikachut, az elektromos egeret szereti legjobban a zsebszörnyek közül, elvégre ez az állatka vált gyakorlatilag eggyé az egész szériával, ő az, akit tényleg még a laikusok is azonnal megismernek.

A valóság azonban egyáltalán nem ez, viszont a megfejtéssel sem maradunk adósaitok, ugyanis Satoshi Tajiri nemrég a The Ultimate Guide To Pokémon nevezetű rajongói publikációnak elárulta, mely pokémon a legkedvesebb az ő pici szívének.

Hirdetés

A szerencsés kis lény pedig nem más, mint Poliwag, akinek sem a játékokban, sem az animációs sorozatokban nem jutott kiemelt szerep. Poliwag egy víz típusú, elsőgenerációs pokémon, melynek Poliwhirl a fejlettebb verziója. Megfelelő tárgyakkal egyébként Poliwhirl is továbbfejleszthető: a Water Stone segítségével Poliwrath lesz, míg a King's Rock nevezetű tárgyat birtokolva csere során Politoed válik belőle.

Ha esetleg nem lennétek a pokémonok avatott mesterei, akkor íme egy kép a szóban forgó apró jószágról. Tényleg aranyos, meg kell hagyni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)