Hirdetés

Kiderült, melyik játékban akarnak csalni a legtöbben, a Grand Theft Auto V-nek csak ezüstérem jutott

|

A brit és az amerikai keresési eredményeket összesítette egy új kutatás.

Hirdetés

A klasszikus chaet kódok mára már eltűnni látszanak, noha mindig is akadtak és akadni is fognak olyan játékosok, akik nem kizárólag saját teljesítményük révén szeretnének előrejutni. A Compare.bet kutatásából most kiderült, melyik játékban foglalkoztatják leginkább a felhasználókat a cheat kódok az USA-ban, illetve az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

A mérések a Google keresések alapján készültek, ezekből pedig kiderült, hogy a briteknél legtöbben a The Sims 4 csalásaira kerestek rá az említett két régióban, ez átlagosan havi 87 ezer keresést jelent. A dobogó második helyére a Grand Theft Auto V került átlag 35300-as kereséssel, a bronzérem pedig a The Sims 3-nak jutott 7000 kereséssel - nem sokkal maradt el mögötte egy másik Rockstar játék, a Red Dead Redemption 2 sem, ennek csalásaira havonta általában 7 ezerszer keresnek rá. 

A teljes listát az alábbi képen találjátok meg - ez kattintás után megnő.

Az Egyesült Államokban hasonló a sorrend, de itt értelemszerűen sokkal nagyobb számokról beszélünk, hiszen maga a piac is jóval nagyobb. A The Sims 4 itt 404 ezer kereséssel jutott fel a dobogó élére, őt 154 ezer kereséssel követi a GTA V, míg a The Sims 3 56 ezer kereséssel itt is a harmadik helyre került.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)