Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a következő The Witcher sorozat, illetve a Vaják 3. évada

|

Premierdátumot kapott a The Witcher: Blood Origin, és azt is megtudtuk, melyik Oscar-jelölt színésznő csatlakozott a stábhoz.

Hirdetés

Most épp Cyberpunk-lázban ég mindenki a Cyberpunk: Edgerunners anime és az ehhez kapcsolódó Cyberpunk 2077 frissítés miatt, amik együttes erővel olyan lendületet adtak a CD Projekt RED játékának, hogy az egyből a Steam top 10 legnépszerűbb címe közé repült (egyidejű játékosszám alapján). Lehet, hogy még a The Witcher 3: Wild Huntnak is lesz egy köre, ami ugyan a Vaják sorozat premierjekor már futott egy szépet, de a közelgő spin-off is segíthet neki.

A Netflix ma bejelentette, hogy a The Witcher: Blood Origin (A vér eredete) karácsonyi ajándékként december 25-én érkezik a streaming platform kínálatába, a Vaják 3. évada pedig 2023 nyáron debütál.

Hirdetés

A stábhoz csatlakozott az Oscar-jelölt Minnie Driver is, akinek fontos szerepe lesz a Blood Origin és a fő sorozat összekapcsolásában. Kiderültek még olyan érdekességek, hogy Sophia Brown karaktere, Éile egy a skandináv Nyckelharpa hangszerhez hasonló szerkezeten fog játszani, és hogy a showrunner, Declan de Barra négy dalt szerzett Bear McReary zeneszerzővel együttműködésben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Trailer ugyan nincs, de kaptunk egy plakátot, rajta egy véres tőrrel és fejszével. 

A Blood Origin 1200 évvel a Vaják sorozat előtt fog játszódni, és azt meséli el, hogyan született meg az első vaják. Hat epizódból áll majd, remek társ lehet a bejglikómás fetrengéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)