Hirdetés

Kiderült, mikor jön a Netflix Resident Evil sorozata

|

Nem ért még véget a Resident Evil adaptációk áradata, a Netflix hamarosan újabbat villant.

Hirdetés

Sokan, sokféleképp próbálták már meg a Resident Evil játékokat adaptálni, mindeddig meglehetősen kevés sikerrel: sajnos a legutóbbi próbálkozás, a Resident Evil: Welcome to Raccoon City is gyalázatos lett, ahogy azt már a trailerek láttán is sejthettük.

Talán a Netflix lehet az, ahol tényleg jó helye van a jogoknak, de a szolgáltató kínálatában megtalálható, játékokból merítő adaptációk sem sikerültek ugyanúgy. Legalább már azt tudjuk, mikortól nézhetjük meg a Wesker család belső viszályait előtérbe helyező szériát.

Hirdetés

A premier dátumának július 14-ét jelölték ki. A sorozat középpontjában Jade Wesker áll majd, aki 14 évvel a halálos vírus kitörése után, 2036-ban próbál meg életben maradni New Raccoon City zombikkal teli városában, de apja kapcsolatai az Umbrella vállalathoz, valamint az, ami a húgával, Billie-vel történt, még mindig kísértik. A jelent és a múltat egyaránt megismerhetjük.

Albert Weskert Lance Reddick alakítja, de a stáblistán szerepelni fog még Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph és Paola Nunez is. A történetet az Odaát miatt ismert Andrew Dabb jegyzi.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)