Hirdetés

Kiderült, mikor tudhatunk meg mindent a DC közelgő filmjeiről és játékairól

|

A DC Comics kitűzte az idei DC FanDome dátumát.

Hirdetés

Tavaly augusztusban rendezte meg először a DC a FanDome-ot, melynek során egyebek mellett új előzetest kapott a Wonder Woman 1984, bejelentették a Gotham Knights és a Suicide Squad: Kill the Justice League játékokat, valamint a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batmanről is megtudhattunk ezt-azt.. Nagyjából hasonlóra számíthatunk idén is.

Egy rövid és a dátumon kívül gyakorlatilag semmit el nem áruló előzetesből derült ki, hogy október 16-át választották - még az sem tiszta, hogy online lesz-e, vagy személyesen is várják a résztvevőket.

Hirdetés

A fent már említett játékok mellett a DC filmes felhozataláról is lesz mit mesélni: készül a The Batman, az Aquaman 2, a Black Adam, a The Flash, és számítunk néhány izgalmas bejelentésre is. A Gotham Knights egyébként 2022-re csúszott, valószínűleg a nem túl pozitív fogadtatás következtében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)