Hirdetés

Kifejezetten menő könyv mesél majd a Watch Dogs: Legion világáról

|

A Watch Dogs Legion: Resistance Report egy amerikai riporter szemszögén keresztül meséli el a diktatúrába süllyedt Egyesült Királyság történetét.

Hirdetés

Kifejezetten kedveljük, ha egy stúdió veszi a fáradtságot és igényes tartozékokat jelentet meg egy játékhoz. Úgy tűnik, hogy a tavalyi év csúfos kudarcai után a Ubisoft nagyon ráfekszik arra, hogy mindenféle jósággal halmozza el azokat, akik érdeklődnek a játékaik iránt, így a Watch Dogs: Legionhöz például egy kifejezetten igényesnek tűnő könyv is érkezik.

Hirdetés

Na nem pusztán szívjóságból készült el a Legion világát bemutató Watch Dogs Legion: Resistance Report, hiszen pénzt kér érte a stúdió (noha nem tartjuk kizártnak, hogy a Collector's Edition tartalmazza majd ezt is). Az Amazonon most 24 fontért kínálják a keményfedeles könyvet, ami nem csak képeket, de leírásokat és érdekességeket is tartalmaz a káoszba fulladt Londonról.

Az egész egy érdekes kis kerettörténetet is kapott, ugyanis a Resistance Report egy amerikai újságíró tudósítását tartalmazza, aki megpróbálja feltárni, hogy milyen erők munkálkodnak Londonban, milyen frakciókra szakadt a város, milyen eszközökkel zajlanak a harcok és milyen erőfeszítéseket tesznek az ellenállók, hogy visszaszerezzék a jobb sorsra érdemes metropoliszt. 

A Watch Dogs Legion: Resistance Report 144 oldalon keresztül kínál érdekességeket a Ubisoft készülő játékáról, melynek megjelenése október 29-én esedékes. A könyvet majd egy hónappal korábban, már szeptember 30-án beszerezhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)