Hirdetés

Kilépett az Alan Wake sorozat showrunnere

|

Őszintén szeretnénk hinni abban, hogy az Alan Wake projektből egyszer valami vállalható fog kisülni, de van okunk aggódni is.

Hirdetés

Amikor az AMC lecsapott az Alan Wake adaptáció jogaira, egy pillanatra úgy tűnt, hogy minden sínen van. Ugyan a csatornával kapcsolatban sokan hangoztattak sokféle kritikát, az legalább biztosnak látszott, hogy végre beindult az évek óta tervezgetett meló.

Most úgy tűnik, hogy megint minden leáll egy időre. A sorozat feje, Peter Calloway otthagyta a projektet, mondván a beosztása ütközött az AMC terveivel.

Hirdetés

A showrunner nélkül maradt széria stábja Calloway távozása után hirtelen két producerrel bővült. Jon Jashni, a Legendary Entertainment korábbi elnöke lesz a széria vezető producere, míg Jeff Ludwig, a Wigram Productions korábbi alelnöke szimplán producerként segít.

A gyártás most egy darabig áll, amíg az AMC megkeresi az új showrunnert. Tekintettel a csatorna múltjára (és az Alan Wake-re költött befektetésére), valószínűleg nem fogják sokáig pihenőn hagyni a stábot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)