Hirdetés

Kínában készül a Gordon Freeman hadsereg

|

Nem menekülünk. Mindenhol ott lesz. A Half-Life életérzés elönti a világot. Most láthatjátok, hogyan is készül a elképesztő Gordon Freeman klónhadsereg.

Hirdetés

A Gaming Heads talán már sokaknak ismerős, akik szeretnek kedvenc játékukoz relikviákat is csatolni. Például egy gigantikus bábút. Mondjuk egy 50 centis Gordon Freeman szobrot, ha már merünk álmodozni.

Azt már tudjuk, hogy a Valve nem lesz ott az idei E3-on, ami elég sok rajongót megvisel, de egy Gordon Freeman babával mindent könnyebb elviselni. A Gaming Heads legújabb modellje még várhatóan idén megjelenik, valahogy így fest majd:

Meglehetősen ütős, de a kínai gyártás más kevésbé lesz ennyire magával ragadó. Viszont nagyon érdekes látni, hogyan is lesz Gordon Freeman az a szobrocska, amelyet minden vérbeli rajongó örömmel rak majd ki polcára (miután kifizette érte a 320 dolláros alapárat, illetve 340-et, ha szeretne fegyvert is adni a kezébe). 

Aztán majd egyszer tényleg ilyen lesz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)