Hirdetés

Kinek állhatna jobban egy Lady Dimitrescu cosplay, mint egy 206 centi magas ex-sportolónak?

|

A világ legmagasabb hivatásos modellje, az egykori olimpikon kosaras Yekaterina Lisina is beöltözött a Resident Evil Village vámpírúrnőjének.

Hirdetés

Nagyon jót tett a Resident Evil Village-nek, hogy szerepel benne egy hatalmas, közel három méter magas, meglehetősen csinos vámpírhölgy, akit az internet népe azonnal a szívébe zárt, ahogy felbukkant a játék egyik előzetesében. Valószínűleg szegény Ethan nem ápol majd vele túl jó viszonyt, így mi sem fogjuk különösebben szeretni azért, amit a játékban tesz, de legalább kiváló alapanyagként szolgál tehetséges cosplay-esek számára.

Yekaterina Lisina 2014-ben vonult vissza, előtte nyolc éven át kosarazott. Az orosz válogatottal kijutott a 2008-as nyári olimpiára, ahol bronzérmet szerzett, viszont mióta abbahagyta a sportot, modellként tevékenykedik. Egészen magas: 206 cm-es, ezzel a Guinness Rekordok Könyve szerint ő a legmagasabb profi modell, (és egyben a legnagyobb lábú nő Oroszországban).

Hirdetés

Hozzá tehát igencsak illik a 292 centis Lady Dimitrescu karaktere, és más tekintetben is kiválóan hozza. Nem csak pózolt, még egy jelenetet is feltöltött instagramjára.

A ruhát egyébként osqurobviously, a hajat és a sminket beautybyblas, a fényképeket nikolayshlykov, a szerkesztést shotbyshepherd készítette, de lugovskav és themushroomxiii is közreműködött, hogy minden a lehető legjobb legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)