Hirdetés

Újabb streamer költözik Mixerre

|

Pár nappal azután, hogy Shroud bejelentette, a Microsoft platformján folytatja, King Gothalion is csatlakozott hozzá.

Hirdetés

Volt a múltban pár olyan kezdeményezése a Microsoftnak, ami, ha kedvesen akarjuk megfogalmazni, nem jött be, és a Mixer népszerűsége sem szökött azonnal az egekbe. Az Epic-hez hasonlóan a Mixer üzemeltetője is exkluzív megoldásokban látja a sikert.

Hirdetés

Először az egyik legnépszerűbb streamer, Ninja költözött, majd a napokban Shroud követte. Az elsősorban Destinyt játszó King Gothalion a harmadik, akit főleg a játék közösségének tagjai ismerhetnek, de több mint egymillió követővel rendelkezett a Twitchen. Egyike volt azoknak, akik elsőként nyomták le a Destiny: The Taken King raidjét, a King's Fallt. Azt reméli, az együttműködésnek köszönhetően feltörekvő videósokat mentorálhat, valamint az általa szervezett események során több pénzt gyűjthet jótékonysági célokra. Ahogy a többieknél, úgy nála is ingyen lehet most feliratkozni egy darabig, ha Twitchen követtétek őt, Mixeren se hagyjátok ki az adásait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)