Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance fejlesztői bekeretezték és kiakasztották a kalózváltozat NFO fájlját

|

A játékban eleve nem volt másolásvédelem, és így is kimondottan jól fogyott.

Hirdetés

A 2018-ban megjelent Kingdom Come: Deliverance messze nem volt tökéletes, de a jó sztoriért és az érdekes játékmenetért cserébe sokan elnézték a technikai problémákat, és a Warhorse Studios csapata is azon dolgozott, hogy ezeket mihamarabb kigyomlálja. A fejlesztők már csak a közösségi finanszírozási kampányok sikere miatt sem féltek attól, hogy a megjelenéskor nem lesz elég nagy az érdeklődés iránta.

Hirdetés

DRM nélkül adták ki, aminek nyilván az volt az egyenes következménye, hogy azonnal megjelent a PC-s kalózverzió, ez viszont nem volt kimondottan rossz hatással az eladásokra.

Daniel Vávra, a Warhorse egyik társalapítója a napokban bemutatta, hogyan dekorálták ki az irodájukat. Főleg régi játékok MI által felskálázott borítóit tették ki, mert, mint mondta, nem szeret munkára nézni, miközben vécére megy.

Akad egy különlegesség is a képek között: a CODEX-féle NFO fájl kinyomtatott változata. Aki nem tudja, mi az az NFO fájl (és miért is tudnátok, biztosan nem láttatok még olyat!): ezt csapják a feltört játékok mellé, ebben szerepelnek a telepítési instrukciók, meg egyéb infók. Legalábbis ezt mesélték nekünk. Valahogy így néz ki:

2019 februárjáig több mint kétmillió példányt adtak el, és a céget felvásárolta a kiadó Deep Silver anyavállalata, a THQ Nordic 33,2 millió euróért. Aki eddig még nem próbálta, de nem akar érte teljes árat fizetni, megtalálja az Xbox Game Pass Xbox One-os és PC-s kínálatában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)